Trupe proprii, impresariate exclusiv,
sau prin contract de colaborare!
Aici puteti viziona cele mai reprezentative fotografii din galeria noastra foto!
Evenimente Jupiter City - Pitesti

Jupiter City - Pitesti - te invita pe 26.11.2011, incepand cu orele 16:00 la evenimentul de lansare a Cardul Jupiter Extra si la concertele ce vor fi sustinute de trupa Rock4ce (pop-rock) si  artistul PEPE. Va asteptam!

Jupiter City cu sprijinul Gazetei Sporturilor, va invita in Oraselul Lenes   "Fi activ cu Spartacus" - Spectacol pentru copii, Sambata 10 Septembrie 2011, incepand cu orele 17.00. Pe langa spectacol vor avea loc, jocuri si concursuri cu premii constand in DVD-uri cu Lazy Town. Intrarea libera!

 

 

 Jupiter City - Pitesti, in data de 27.08.2011 intre orele 18:00 - 24:00 va avea loc evenimentul "Noaptea Cumparaturilor"

Mega Fashion Show, Concursuri cu premii, din jumatate in jumatate de ora, Tombola de la miezul noptii - Vacante in Bulgaria- intr-o seara incendiara alaturi de Tavi Colen & Half Band si MORRIS ce vor sustine concerte incepind cu ora 20:00, seara va fi inchisa cu extragerea castigatorului tombolei; mai multe detalii la fata locului. Va asteptam!

        

 Va invitam la Centrul Comercial Jupiter City - Pitesti, in perioada de 08 -10 aprilie.2011, la cel mai mare Targ de primavara al mesterilor populari, editia a III-a, sub sintgama: "Pentru ca traditia populara trebuie sa mearga mai departe"
Duminica 10.04.2011, incepind cu orele 17:00, Centrul Comercial Jupiter City - Pitesti va ofera un eveniment extraordinat sustinut de SOFIA VICOVEANCA. Timp de 45 min. veti asculta cele mai frumoase cantece din repertoriul binecunoscutei interprete si veti asista la un moment de exceptie din cariera artistei - lansarea volumului de poezii, proza scurta si desen in creion: "Taine in adanc pastrate",  volum editat sub semnatura aceleasi doamne a cantecului moldovenesc - SOFIA VICONEANCA. Va asteptam ! 

 

Va invitam in perioada 25 - 27.03.2011 in Centrul Comercial Jupiter City - Pitesti la cel mai mare Targ de Nunti din Arges.
Duminica 27.03.2011 incepind cu orele 18:00 Centrul Comercial Jupiter City - Pitesti va ofera un concert extraordinat sustinut de NICO, timp de 45 min. ve-ti asculta cele mai frumoase cantece interpretate de artista. Va asteptam !

 

  inapoi