Trupe proprii, impresariate exclusiv,
sau prin contract de colaborare!
Aici puteti viziona cele mai reprezentative fotografii din galeria noastra foto!
Evenimente Grand Arena Mall - 2011

Grand Arena Mall - Berceni, in data de 03.09.2011 incepind cu orele 18:00, Concert extraordinar cu PUYA

Vino la Grand Arena Mall - Berceni sa vezi cel mai tare concert al artistului PUYA

"Chiar daca a copilarit cu baietii din cartier si a dus un trai fara excese de bani, Puya a ajuns sa fie unul dintre cei mai apreciati artisti romani. Din 1995, Puya isi face loc pe scena muzicii hip-hop, alaturi de prietenul sau, Tudor Sisu . Impreuna formeaza trupa La Familia, care castiga rapid un numar impresionant de fani. La inceput, Puya si Sisu cantau in deschiderea concertelor B.U.G. Mafia . Atitudinea, versurile bune si originalitatea grupului a facut din cei doi rapperi idolul adolescentilor rebeli de la acea vreme. In 1997 apare primul album La Familia, intitulat `Baieti de cartier`, iar un an mai tarziu apare `Nicaieri nu-i ca acasa`. Acesta din urma a fost unul dintre albumele cel mai bine vindute in acel an..." sursa: www.bestmusic.ro

 

       

Grand Arena Mall - Berceni, in data de 06.08.2011 incepind cu orele 18:00

Momente de fachirism cu "Duo Ianis" imblinzitorul de flacari, un spectacol fascinant in care puteti vedea:  Inghitit si suflat de flacari (diverse numere cu foc) numere cu cioburi de sticla, pat de cuie, furci, numere de inpoderabilitate pe becuri aprinse, aruncat de cutite si topoare la tinta vie, inghitit de sabie, jonglerii cu mingi de foc .

 

Concert Extraordinar ALEX VELEA la Grand Arena Mall - Berceni in 04.06.2011 orele 18:00 - INTRAREA LIBERA

"Cu sound-ul original, carisma, miscarile sale si forma fizica de invidiat, Alex Velea a cucerit rapid publicul roman, ajungand in momentul de fata unul dintre cei mai iubiti artisti ai momentului.

Yamasha reprezinta primul sau album, aparut in 2006. Pentru acesta, Alex a colaborat cu Marius Moga, Smiley, Connect-R, Matteo si Don Baxter, rezultatul fiind un mix original de R’n’B, hip hop si pop. Cele trei single-uri extrase de pe acesta – Yamasha, Dragoste la prima vedere si Doamna mea s-au bucurat de o primire exceptionala din partea publicului si au marcat un inceput spectaculos pentru Alex Velea.

Stilul original al lui Alex a permis de-a lungul timpului colaborari dintre cele mai surprinzatoare." (sursa site: www.alexvelea.com)

Pe data de 01.06.2011 incepind cu orele 16:00, va invitam la Centrul Comercial Grand Arena Mall - Berceni, la un eveniment dedicat Zilei Internationale a Copilului

Fi alaturi de grupul de copii "Alegretto" care va sustine un concert cu cele mai frumoase piese din repertoriu international, dar si romanesc, urmat de multa distractie, surprize si cadouri dulci pentru cei mici. 

Concert Extraordinar cu Viorica si Ionita din Clejani acompaniati de Taraful din Clejani, evenimentul va avea loc la Grand Arena Mall - Berceni in 01.05.2011 orele 18:00 Intrarea Libera


Grand Arena Mall Berceni - Bucuresti in fiecare saptamina evenimente dedicate celor mici si nu numai... in 26.03.2011 incepind cu orele 16:00 personajele animate, concursurile si distractia sunt cateva din atractiile acestui Mall.
Va asteptam !


 

 

   inapoi